Один з губернаторів натякав на хабар за вирішення питання по харківському підприємству, - Мілованов

Міністр Тимофій Милованов розповів про запропонований йому хабар одним із губернаторів за вирішення питання по харківській "Енергосталі". Імені не прозвучало, але в соцмережах впевнені - це підприємство може цікавити тільки одного губернатора

Один з українських губернаторів пропонував грошову винагороду міністру розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофію Мілованову за те, щоб керівником підприємства "Енергосталь" залишилася потрібна йому людина. Про це сам міністр розповів в ефірі "Свободи слова" Савіка Шустера.

"У Міністерстві економіки на керівника підприємства "Енергосталь" відкрито три виробництва про невиплату зарплат працівникам. До мене вже підходив губернатор, не можу сказати його ім'я, і сказав, що на підприємстві працює "потрібна людина" з натяком на гроші. А місцеві правоохоронні органи саботують розслідування", - заявив міністр.

Милованов додав, що в Харкові вже програли суд проти керівника цього підприємства, але зараз подали апеляцію і чекають на повторний розгляд справи.

Заява міністра активно обговорюється в соцмережах, користувачі яких висловлюють переконання, що неназваний Миловановым губернатор – ніхто інший, як голова Харківської ОДА Олексій Кучер.

"Ми ж з вами розуміємо, що найбільш зацікавлений у цьому всьому харківський губернатор. Підприємство знаходиться в Харкові. А ось чому ця ситуація була озвучена Савіку Шустеру, а не правоохоронним органам? Це питання залишається відкритим", - пише телеграм-канал "Слобожанський ліфтер".

Автори публікації підкреслюють, що керує підприємством депутат обласної ради від партії "Відродження" - проекту, з яким тісно пов'язаний мер Харкова Геннадій Кернес.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися