На Харківщину було направлено понад 138 мільйонів гривень грошової допомоги

Виплати від Червоного Хреста отримали понад 115 тисяч жителів деокупованих громад Харківщини.

Разова грошова допомога в розмірі 1200 гривень надається з вересня минулого року за сприяння Мінреінтеграції, Товариства Червоного Хреста України та "Укрпошти". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Як повідомила заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська, за цей час кошти отримали 115 543 людей у звільнених із російської окупації населених пунктах області.

"Харківщина стала першою областю в Україні, де запустили такий проєкт. Наразі він уже завершується. Усього в межах цієї допомоги виплатили понад 138 мільйонів гривень. Вдячні всім партнерам за підтримку жителів звільнених громад", – сказала Віта Ковальська.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Куди влучила ракета під час нічного обстрілу на Харківщині

Ворог використовує ствольну та реактивну артилерію, міномети, авіацію, ракетну зброю тощо. Порушуючи норми міжнародного права, російська армія цілеспрямовано б'є по цивільних об'єктах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За минулу добу ворог обстріляв щонайменше 20 населених пунктів Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області.

У районах Масютівки, Кислівки та Першотравневого окупанти використовували бойову авіацію.

Минулої ночі ворог завдав ракетного удару, попередньо із ЗРК С-300, по с. Циркуни Харківського району. Ракета влучила в землю. Попередньо, обійшлося без жертв та масштабних руйнувань. Пошкоджено приватний автомобіль.

Внаслідок двох обстрілів с. Новоосинове Куп'янського району сталися лісові пожежі.

На щастя, за добу обійшлося без постраждалих.

"На лінії зіткнення ворог не припиняє спроб покращити своє тактичне положення. Минулої доби окупанти здійснили чергову невдалу спробу наступу в районі Масютівки. Знову отримали рішучу відсіч наших захисників", – написав очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися