Харківська газова компанія зменшила тарифи на деякі послуги: хто платитиме менше

АТ «Харківгаз» зменшив вартість повірки газових лічильників для комунальних підприємств та бізнесу.

Для підтримки бізнесу, комунальних підприємств та об’єктів критичної інфраструктури в умовах воєнного стану, АТ "Харківгаз" зменшив вартість повірки газових лічильників та манометрів у метрологічному центрі компанії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію газової компанії.

При цьому вартість повірки промислових приладів обліку газу зменшена на 20%. Вартість повірки манометрів знижена майже вдвічі. Зміни вартості послуг торкнуться і побутових споживачів газу. Для родин Харківської області, які бажають провести позачергову повірку побутових лічильників у оселях, чек за відповідні послуги також зменшиться на 20%. На відміну від планової повірки газових лічильників, що є безкоштовною для побутових споживачів газу, позачергова повірка проводиться за бажанням та за кошти споживача.

Наприклад, вартість повірки побутового лічильника G4 зменшилась з 300 до 200 грн з ПДВ. Вартість повірки промислових лічильників G10,16,25 знизилась на 546 гривень.

Метрологічний центр АТ "Харківгаз" повіряє всі типи приладів обліку газу, встановлені на підприємствах, у організацій та в оселях українських споживачів.

Зменшення вартості послуг стало можливе після інтеграції АТ "Харківгаз" у державне управління Групи Нафтогаз та проведення необхідних перемовин з контрагентами компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 26 травня: окупанти ведуть наступ та б’ють авіабомбами

Сьогодні вночі російські терористи завдали чергового ракетного та авіаційного ударів “шахедами” по Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися