Життя повертається: кого побачили у Центральному парку в Харкові (ВІДЕО)

На озеро у парку Харкова повернулися птахи.

Декілька днів тому у Центральний парк Харкова повернулися лебеді. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію парку у соцмережах.

Через війну птахів не було там більше півтора року. Лебедями опікувалися в зоопарку, аж ось нарешті пара білих красенів знов плаває озером у парку. Зараз лебеді активно вивчають літню домівку.

А вже сьогодні на озеро в Центральному парку молода качка привела своїх пташенят.

"Життя завжди перемагає", – написали у Центральному парку Харкова.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мер Харкова розповів, що буде із Північною Салтівкою

Найпостраждаліший від обстрілів район Харкова – Північну Салтівку – відновлюватимуть за інноваційними технологіями. Проте не всі будинки можливо "реанімувати". Про це в етері національного телемарафону розповів міський голова Харкова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Північна Салтівка – це район, який потерпав від жахливих обстрілів і там немає практично жодного будинку, який був би без "прильота". Ми зараз працюємо над тим, щоб відновити Північну Салтівку. Це реновація, це інноваційні ідеї, які у нас є, котрі дозволять реанімувати ці будинки, але не всі. Є ті будинки, які зовсім не підлягають відновленню", – зазначив Терехов.

Мер також повідомив, що фасади усіх відновлених будинків будуть утеплено, а у квартирах працюватиме автономне опалення.

Що сталося у Харківській області на кордоні з росією

На Слобожанському напрямку противник здійснив невдалу спробу проникнення диверсійно-розвідувальної групи. Ворожа ДРГ намагалася проникнути через Державний кордон України в районі населеного пункту Зелене Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися