Сьогодні на дороги Харківської області вийде безкоштовний соціальний автобус (розклад)

Запуск соціального автобусу було анонсовано раніше.

На Борівщині запускають соціальний автобус для сполучення між селами громади та з районним центром. Перший рейс безкоштовного автобуса запланований на середу, 14 червня 2023 року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

О 07:00 ранку він виїжджатиме з автостанції "Борова", рухатиметься за маршрутом через села Шийківка – Чернещина – Ізюмське – Вище Солоне – Нижче Солоне до Борової. Того ж дня о 15:00 здійснюватиметься повторний рейс за тим же маршрутом. Це дасть можливість жителям сіл безкоштовно дістатися до центру громади, вирішити свої справи і того ж дня повернутися додому.

Також здійснюватимуться безкоштовні рейси за маршрутом Слов’янськ – Ізюм – Борова та у зворотньому напрямку. Так, по вівторках та четвергах автобус рушатиме зі Слов’янська о 17:00, з Ізюма – о 17:50, у Борову прибуватиме о 19:00. По середах та п’ятницях відправлятиметься з Борової на Ізюм – Слов’янськ о 17:00, з Ізюма виходитиме о 17:50, а о 19:00 прибуватиме до Слов’янська.

Автобус для здійснення соціальних рейсів надає благодійний фонд "Янголи спасіння". Таких домовленостей вдалося досягти завдяки налагодженим добрим відносинам та плідній співпраці між Борівською селищною радою та фондом.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У розклад руху харківських поїздів вводять зміни

Для покращення перевезення пасажирів з 10 червня 2023 у розклад руху поїздів, що прямують до Харкова та населених пунктів Харківської області, внесено зміни. Про це повідомляють у "Донецькій залізниці" на Фейсбук, інформують "Коментарі. Харків".

Як саме курсуватимуть потяги з Харкова та у зворотному напрямку, читайте за посиланням.

Трагедія у ДСНС на Харківщині: кого покарають за загибель курсантів

Слідчі та прокурори клопотали перед слідчим суддею про арешт підозрюваного без права внесення застави. Але слідчий суддя обрав інший запобіжний захід для начальника кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки Національного університету цивільного захисту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергія Болвінова.

Що сталося у той день та яке покарання загрожує керівнику курсантів, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися