Практично без опадів: якою буде погода у Харкові на вихідних

Синоптики прогнозують зниження температури повітря

На цих вихідних, 9 і 10 травня, у Харкові та області очікується хмарна погода з проясненнями. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

У суботу, 9 травня, вночі передбачається часом дощ, слабкий туман; вдень короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер буде північно - західний, 7 - 12 м / с. Температура вночі 4 - 9 ° тепла, вдень 12 - 17 °. По місту: температура повітря вночі 7 - 9 ° тепла, вдень 13 - 15 °.

У неділю, 10 травня, вночі істотних опадів не передбачається; вдень невеликий короткочасний дощ. Вітер західний, 7 - 12 м / с. Температура вночі 5 - 10 ° тепла, вдень 14 - 19°.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 8 травня в інфекційному відділенні Красноградської центральної райлікарні зафіксували спалах коронавірусу серед медичних працівників. Всі контактні медпрацівники (10 людей) з коронавірусом знаходяться на самоізоляції. Варто відзначити, що всього в Красноградському районі зареєстрували 13 випадків коронавіруса, в тому числі один житель одужав. Читайте за посиланням.




Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися