"Ми вшанувуємо пам’ять, навіть залишаючись вдома", - Світлична про святкування Дня перемоги

Народний депутат Юлія Світлична звернулася до учасників бойових дій

Сьогодні, 9 травня, Україна відзначає День Перемоги над нацизмом. У свою чергу, народний депутат Юлія Світлична подякувала українським ветеранам і учасникам бойових дій за їх героїзм.

"В останні роки ці дні ми завжди відзначали разом - ветерани Другої світової війни, АТО і всі учасники бойових дій. І в цьому році, навіть залишаючись вдома, ми вшановуємо пам'ять полеглих і дякуємо всім українським Героям. Пам'ять тримає нас разом. З Днем перемоги над нацизмом!" - написала Світлична.

Світлична також додала, що сьогодні ми маємо можливість з’єднати всі родини, всі історії словами нашої щирої вдячності за відвагу та самовідданість.

"Кожна родина Харківщини має власну історію тієї війни. У когось це героїчний подвиг дідуся або щасливе повернення батька, у когось - подвиги праці сім’ї в тилу або допомога підпіллю. Історії героїзму, які зробили можливою перемогу над нацизмом 75 років тому. Кожна родина в час небезпеки віддала своїй країні найцінніше, кожна має свій власний біль. І сьогодні ми маємо можливість з’єднати всі родини, всі історії словами нашої щирої вдячності за відвагу та самовідданість. Сьогодні ми віддаємо шану всім полеглим за мир, щиро бажаємо міцного здоров’я дітям війни і ветеранам. Героїзм нашого народу дав життя наступним поколінням. Переможці травня 1945-го, воїни-інтернаціоналісти, військовослужбовці, добровольці, що боронять Україну сьогодні - це єднання героїчної пам’яті, що дає нам впевненість на мир у майбутньому. Вічна пам'ять загиблим, вічна шана і повага живим!", - сказала Юлія Світлична.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 7 травня в Харкові на площі Героїв Небесної сотні невідомі облили фарбою постамент. Наголошується, що на місце події виїжджала слідчо-оперативна група Основ'янського відділу поліції. Інформація внесена в Єдиний облік. Проводяться заходи по встановленню всіх обставин та осіб, причетних до події.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися