Мер Харкова розповів, за яких умов іноземні інвестори вкладатимуть гроші у місто

Ігор Терехов закликав міжнародну спільноту підтримати Генплан розвитку Харкова

Міський голова Ігор Терехов 21 червня взяв участь у робочій зустрічі, присвяченій питанню розробки Генерального плану міста Харкова та залучення до його реалізації міжнародних партнерів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У зустрічі взяли участь Державний секретар Федерального міністерства співробітництва та розвитку Німеччини Йохен Фласбарт, архітектор Норман Фостер та секретар Комітету з розвитку міст, житлового будівництва та управління ЄЕК ООН Гульнара Ролл. Сторони обговорили покращення міського планування в Харкові шляхом підтримання реалізації оновленого Генплану та сприяння інвестиціям у стійку міську інфраструктуру.

Ігор Терехов зауважив, що Харків став першим українським містом, яке в умовах війни почало роботу над створенням плану відбудови та розвитку. За його словами, це важливо для харків’ян та підприємців, які залишилися у місті або ж планують повернення, а також є додатковою мотивацією для військових, які захищають місто. За його словами, Генплан розвитку Харкова має велике значення для міжнародної спільноти та інвесторів.

"Кожен інвестор буде розуміти, що має план дій, на який він може розраховувати, і чіткі правила нарівні з підтримкою міської влади. Він розумітиме, як і куди вкладати гроші, щоб вони були захищені. Тому хочу звернутися до вас щодо підтримки цього Генплану. Вдячний усім за підтримку України у війні! Ми потребуємо цього, бо це складова нашої спільної перемоги", - наголосив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мешканка Франківщини минулого року передала Харкову рослини: що з ними стало (ФОТО)

Саджанці гібіскусу у квітні минулого року надіслала до Харкова пенсіонерка Надія Крупенич з міста Бурштин (Івано-Франківська обл.). Рослини було висаджено спеціалістами Спеціалізоване Комунальне Підприємство "Харківзеленбуд" біля Сухого фонтану на площі Свободи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Який мають вигляд рослини тепер, дивіться за посиланням.

Мер Харкова розповів про те, коли повернуться харків’яни та про ситуацію з роботою у місті

У місті Харкові створюють комфортні умови для життя дітей, громадян працездатного та похилого віку. Про це 20 червня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

Що у місті роблять для повернення людей та яка зараз ситуація з працевлаштуванням у Харкові, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися