У Харкові будуть клеїти наліпки щодо неправильного паркування: подробиці

Через неправильне паркування комунальники не можуть виконувати свою роботу.

КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" протягом місяця встановить 50 нових контейнерів для збору ТПВ у різних районах Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомив заступник директора з організаційних питань КП "КВПВ" Артем Семикопенко, таким чином підприємство завершить заміну металевих контейнерів на пластикові, які відповідають європейським стандартам.

"Нові контейнери легші та зручніші в експлуатації. Вони мають герметичну кришку, легко переміщаються і мають кращі санітарно-гігієнічні властивості, ніж металеві. Попри складні обставини, наше підприємство продовжує розвиватися, оновлювати обладнання, дбаючи про підтримку чистоти та екології в Харкові", - зазначив він.

На нових контейнерах розміщені інформаційні наклейки, які нагадують водіям про адміністративну відповідальність за неправильне паркування автомобілів, яке перешкоджає проїзду спецтранспорту.

Днями нові пластикові контейнери було встановлені у дворі будинку на пр. Героїв Харкова, 298.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мешканка Франківщини минулого року передала Харкову рослини: що з ними стало (ФОТО)

Саджанці гібіскусу у квітні минулого року надіслала до Харкова пенсіонерка Надія Крупенич з міста Бурштин (Івано-Франківська обл.). Рослини було висаджено спеціалістами Спеціалізоване Комунальне Підприємство "Харківзеленбуд" біля Сухого фонтану на площі Свободи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Який мають вигляд рослини тепер, дивіться за посиланням.

Мер Харкова розповів про те, коли повернуться харків’яни та про ситуацію з роботою у місті

У місті Харкові створюють комфортні умови для життя дітей, громадян працездатного та похилого віку. Про це 20 червня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

Що у місті роблять для повернення людей та яка зараз ситуація з працевлаштуванням у Харкові, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися