У Харківській області звернулися до підприємців щодо відновлення

Під час обстрілів у Харківській області страждають не лише приватні домоволодіння.

Харківська обласна служба зайнятості звернулася до керівників підприємств регіону з пропозицією допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію служби.

"Шановні керівники! Ваше підприємство або територія громади постраждали від військової агресії? Не маєте можливості самостійно ліквідувати наслідки "прильотів" або навести лад? "Армія відновлення" допоможе у вирішенні ваших проблем", – йдеться в повідомленні.

З питань співпраці з "Армією відновлення" усі охочі можуть звертатися до Харківської обласної служби зайнятості за телефоном: (050) 677 90 28.

Зазначимо, що до виконання суспільно корисних робіт із відбудови країни у рамках проєкту "Армія відновлення" на Харківщині залучено 5209 безробітних осіб у 51 громаді.

Люди отримують за свою роботу 6700 грн, що є значно більше, ніж середній розмір допомоги по безробіттю.

Всього за виконання суспільно корисних робіт по Харківській області виплачено 39,6 млн грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області запрацював Координаційний центр допомоги цивільному населенню

Серед головних завдань нового органу – допомога населенню, постраждалому від збройної агресії рф.

Алгоритм роботи Координаційного центру допомоги цивільному населенню обговорили на першому установчому засіданні, яке пройшло під керівництвом заступника начальника ХОВА Романа Семенухи

"За ініціативи начальника обласної військової адміністрації ми вирішили доповнити типове положення, запропоноване Мінреінтеграції, і долучили до роботи нашого Центру міжнародні волонтерські організації, з якими ми фактично з перших днів повномасштабного вторгнення працюємо над забезпеченням потреб цивільного населення. Мета цього координаційного центру – посилити координацію, щоб будь-хто з жителів Харківської області знав, до кого звертатися з тієї чи іншої ситуації", - підкреслив Роман Семенуха.

Кому та як надаватимуть допомогу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися