Де завтра на Харківщині не буде світла і води

У двох громадах у Харківській області планово вимкнуть світло та воду.

У зв’язку з ремонтними роботами на об’єктах енергозабезпечення громади завтра, 28 червня, з 09:00 до 16:00 буде відсутнє електропостачання у с. Мілова, с. Криничне, с. Крейдянка Балаклійської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації.

Також завтра, 28 червня, у Боровій не буде води. У зв'язку з плановими ремонтними роботами на головному водогоні з самого ранку буде тимчасово припинено водопостачання по смт Борова.

Подача води буде відновлена орієнтовно у другій половині дня, після завершення робіт, повідомляють у Борівському КВКП.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові почалися звільнення через укриття

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про ситуацію з доступом до укриттів у місті, а також повідомив, що за неналежний стан сховищ звільнив з посади начальника Управління цивільного захисту Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Олександра Пушкарьова та оголосив догану директору департаменту Валентину Топчію.

"Я підписав відповідне розпорядження про притягнення до відповідальності осіб, які відповідають за цей напрямок роботи. Вважаю, що цей крок допоможе навести лад. Хоча у нас і непогані показники, але всі 100% укриттів повинні мати належний стан, бо безпека людей – головне", - наголосив міський голова.

Стан яких укриттів у Харкові найгірший – читайте за посиланням.

У Харківській області запрацював Координаційний центр допомоги цивільному населенню

Серед головних завдань нового органу – допомога населенню, постраждалому від збройної агресії рф.

Алгоритм роботи Координаційного центру допомоги цивільному населенню обговорили на першому установчому засіданні, яке пройшло під керівництвом заступника начальника ХОВА Романа Семенухи.

"За ініціативи начальника обласної військової адміністрації ми вирішили доповнити типове положення, запропоноване Мінреінтеграції, і долучили до роботи нашого Центру міжнародні волонтерські організації, з якими ми фактично з перших днів повномасштабного вторгнення працюємо над забезпеченням потреб цивільного населення. Мета цього координаційного центру – посилити координацію, щоб будь-хто з жителів Харківської області знав, до кого звертатися з тієї чи іншої ситуації", - підкреслив Роман Семенуха.

Кому та як надаватимуть допомогу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися