Серед мін та під обстрілами: як проходить відновлення у громадах Харківщини

У Вовчанській громаді до електромережі підключили ще один населений пункт.

Фахівці "Харківобленерго" повністю відновили електропостачання у селі Верхній Салтів Чугуївського району. Питання електрифікації деокупованих громад регіону перебуває на контролі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Населений пункт тривалий час перебував під окупацією ворога і зазнав руйнувань в результаті бойових дій, які точилися на території громади. Пошкоджень зазнали близько 80% електромережі. Відновлювальні роботи ускладнювалися через щільну замінованість, а також непросту військову ситуацію. Енергетиками довелося працювати у чіткій взаємодії із саперами. Через ворожі обстріли поблизу села деякі ділянки доводилося ремонтувати декілька разів.

Станом на 28 червня відновлювальні роботи у громаді завершені, наразі у населеному пункті повністю заживлено 193 точки обліку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що у Харківській області знайшли неподалік кордону з росією

27 червня сапери Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України проводили розмінувальні роботи у місті Вовчанськ Чугуївського району Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Що було вилучено протягом дня на території приватного житлового сектору, місцевих підприємств та на відкритій території даного населеного пункту – читайте за посиланням.

У Харківській області судитимуть фотографа: які знімки робив чоловік

Поліцейські викрили у колабораційній діяльності жителя Балаклійської громади. Під час тимчасової окупації місцевий мешканець добровільно обійняв посаду спеціаліста експлуатації житлово-комунального господарства військової цивільної адміністрації Ізюмського району. Фактично він виконував роботу фотографа тимчасової цивільної адміністрації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Чоловік фотографував працівників адміністрації та так званих "народних міліціонерів", вклеював вказані фотокартки до пропусків в адміністрацію. Знімав на фотокамеру проведення масових заходів, які проводили представники окупаційної влади.

Яка відповідальність за діяльність фотографа загрожує чоловіку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися