У Харкові вперше з початку війни провели масштабний захід (ФОТО)

Учасники долали відстань у 5 кілометрів

Днями у Харкові провели забіг у межах проєкту Президента України "Активні парки – локації здорової України". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. У заході взяли участь три групи – дві з бігу та одна зі скандинавської ходи. Учасники долали відстань у 5 кілометрів.

Заступник начальника Харківської ОВА Роман Семенуха зазначив, що від початку повномасштабного вторгнення це перший такий забіг для усіх охочих, який організували у Харкові.

Мета заходу - популяризація активного способу життя. Організатором забігу став Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”. Раніше такий забіг провели у Полтаві. У планах – організувати такі заходи в інших регіонах України.

Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов розповів про плани й надалі розвивати спортивні проєкти на Харківщині, обов’язково з урахуванням безпеки громадян. 

Локацію для забігу обрали поруч з укриттям, на місці чергували правоохоронці, за станом спортсменів стежили медики.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові 30 червня та 1 липня провели майстер-класи з вуличних культур. У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради розповіли, що учасники заходів ознайомилися ближче з вуличними культурами, взяли участь у майстер-класах з діджеїнгу, брейкінгу та каліграфії, а також опанували навички тимбілдингу. Загалом за два тижні у Харкові провели чотири заходи у різних локаціях міста, які відвідали сотні харків'ян.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися