Що відбувалося в одному з ТРЦ у Харкові (ФОТО)

В одному з ТРЦ у Харкові влаштували дозвілля для родин

У ТРЦ “Французький бульвар” провели свято з нагоди Дня родини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У ході свята багатодітні матері та матері-героїні отримали Подяки міського голови. Також багатодітним сім'ям вручили подарунки, а 90 дітей віком від 7 до 10 років безплатно відвідали “Франсільванію” та на тематичному майданчику познайомилися з професіями рятувальника, поліціянта та кондитера.

Працівники клубів за місцем проживання у рамках свята провели майстер-класи з виготовлення українських оберегів. Ще діти зробили для своїх мам та бабусь квіти з тканини, сплели браслети дружби тощо. Крім того, “Кумедні вчені” влаштували наукове шоу.

Також на святі виступили творчі колективи клубів за місцем проживання.

Харків'ян зі святом привітав директор департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту, Олександр Власенко. Він побажав, щоб у кожній домівці панували спокій, любов, достаток та взаєморозуміння. Представник Харківської міської ради наголосив, що  міська влада підтримує сім'ї та робить все можливе, щоб місто було комфортним для виховання молодого покоління.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на водоймах міста харківські патрульні провели безпекові бесіди з громадянами. Патрульні разом з рятувальниками розповіли містянам основні правила поведінки на воді у теплу пору року.

“Дотримуйтеся простих правил безпеки на воді. У разі потреби негайно телефонуйте за номером 102!”, - наголосили у патрульній поліції. 

Детальніше про правила відпочинку читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися