У Харківській області продовжують видачу ноутбуків та планшетів від ЮНІСЕФ

Для школярів Ізюмського району передали хромбуки та планшети від фонду ЮНІСЕФ

Під час робочої поїздки до Балаклійської громади начальник ХОВА Олег Синєгубов передав учням місцевих закладів освіти 536 девайсів – 290 планшетів і 246 хромбуків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Харківська область отримала комп'ютерну техніку для навчання від Представництва Дитячого фонду ЮНІСЕФ за сприяння Віцепрем'єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

"Безпека дітей та створення їм умов для повноцінної освіти навіть під час воєнного стану були і залишаються для нас пріоритетними задачами. Спільно працюємо для дітей Харківщини далі", – зазначив Олег Синєгубов.

Начальник ХОВА також додав, що всього Ізюмському району передали 838 планшетів і 625 хромбуків. Найближчим часом очікується передача ще 102 девайсів – вони надійдуть для учнів Борівської громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни знову розганяють фейк про Харків: "ховайте, де хочете"

Як російські пропагандисти маніпулюють інформацією про закриття кладовища у Харкові

Після прийнятого рішення про закриття міського кладовища на вул. Франка, 43 у Харкові російські пропагандисти почали поширювати маніпуляції в медіа та соціальних мережах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центра.

Нагадаємо, що пресслужба міськради повідомила, що виконавчий комітет Харківської міської ради 6 липня ухвалив рішення про закриття міського кладовища на вул. Франка, 43. Згідно з рішенням, на цвинтарі повністю припиняється поховання померлих або праху після кремації.

Чому закрили цвинтар у Харкові та що про це написали російські ЗМІ – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися