Ігор Терехов звернувся до харків’ян щодо наступного опалювального сезону

Мер міста повідомив, чи впорається Харків з викликами цієї зими.

У Харкові комунальники продовжують готуватися до наступного опалювального сезону. Про це у своєму зверненні повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Всю минулу зиму ворог атакував критичну інфраструктуру та теплові підприємства Харкова. Окупанти намагалися посіяти паніку серед харків'ян і заморозити місто. Нашим героїчним тепловикам минулоріч довелося і перекладати труби над землею, і працювати під обстрілами. І перезапускати систему опалення міста вісім разів, що взагалі безпрецедентно для України!". – зазначив мер Харкова.

Він повідомив, що харківські комунальники планують перекласти рекордні 220 км теплових мереж, що на 20 км більше, ніж торік.

"На сьогодні перекладено майже 90 кілометрів, і роботи тривають. А ще плануємо встановити 14 модульних котелень та п’ять міні-ТЕЦ. Станом на зараз об’єкти КП "ХТМ" підготовлені до зими на 48%.

Упевнений, що ми проведемо всі заплановані роботи якісно та вчасно. Навіть попри те, що ворог продовжує тероризувати нас обстрілами. Але в нього нічого не вийде. Ми долали важкі виклики раніше, впораємося й далі. Бо Харків – залізобетон!" – підкреслив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На водоймі у Харкові знайшли дивні плями – що кажуть фахівці

7 липня до Державної екологічної інспекції у Харківській області надійшло звернення мешканця м. Харкова,  щодо наявності рожевих плям на поверхні озера, що знаходиться на території Манжосового яру, розташованого у Північній Салтівці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію інспекції.

З метою перевірки фактів, викладених у даному зверненні, у цей же день державні інспектори з охорони довкілля здійснили виїзд на місце події, що викликала занепокоєння мешканців, для  обстеження території водойми та стану поверхневої води, вказаної у зверненні. Що знайшли фахівці під час обстеження – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися