У Харківській області проводять обстеження мереж: що можуть виявити

Фахівці Газмереж обстежать 2,7 тисяч кілометрів мереж на Харківщині.

У рамках підготовки до зими, спеціалісти Харківської філії "Газмережі" проведуть комплексне-приладове обстеження 2,7 тис. км газових мереж Харківської області. Одночасно будуть перевірені перетини газопроводів, які проходять під залізними дорогами та автодорогами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківгаз".

Під час приладового обстеження газорозподільна система перевіряється на наявність місць пошкодження ізоляції труб, що може привести до корозії труб та наявність витоків газу.

Проведене у поточному році приладове обстеження мереж дозволило ліквідувати витік газу на одному з газопроводів високого тиску та понад 300 пошкоджень ізоляції газогонів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На водоймі у Харкові знайшли дивні плями – що кажуть фахівці

7 липня до Державної екологічної інспекції у Харківській області надійшло звернення мешканця м. Харкова,  щодо наявності рожевих плям на поверхні озера, що знаходиться на території Манжосового яру, розташованого у Північній Салтівці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію інспекції.

З метою перевірки фактів, викладених у даному зверненні, у цей же день державні інспектори з охорони довкілля здійснили виїзд на місце події, що викликала занепокоєння мешканців, для  обстеження території водойми та стану поверхневої води, вказаної у зверненні. Що знайшли фахівці під час обстеження – читайте за посиланням.

Росіяни знову розганяють фейк про Харків: "ховайте, де хочете"

Як російські пропагандисти маніпулюють інформацією про закриття кладовища у Харкові

Після прийнятого рішення про закриття міського кладовища на вул. Франка, 43 у Харкові російські пропагандисти почали поширювати маніпуляції в медіа та соціальних мережах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центра.

Нагадаємо, що пресслужба міськради повідомила, що виконавчий комітет Харківської міської ради 6 липня ухвалив рішення про закриття міського кладовища на вул. Франка, 43. Згідно з рішенням, на цвинтарі повністю припиняється поховання померлих або праху після кремації.

Чому закрили цвинтар у Харкові та що про це написали російські ЗМІ – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися