Ігор Терехов розповів про свої закордонні поїздки

Міжнародні партнери допоможуть відновити транспортну галузь Харкова.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що закордонні відрядження дають свої результати: деякі міжнародні партнери висловили готовність допомогти відновлювати Харків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови.

"Нещодавно на конференції у Лондоні я познайомився з Томашем Копечним з МЗС Чехії, а вже вчора він був у Харкові з робочим візитом на чолі делегації.

Прага, Брно, Опава, Плзень та інші чеські міста – це не просто наші партнери, а справжні друзі. Від початку війни вони передали нам техніку, генератори, значну гуманітарну допомогу. А Збройним Силам України Чехія надала потужну військову підтримку", – зазначив міський голова.

Учора у Харкові відбулася зустріч з чеськими партнерами, на якій Ігор Терехов запросив інвесторів до відбудови Харкова.

"Вони можуть допомогти нам у модернізації транспортної галузі - закупівлі потягів для метро, трамваїв, електробусів і навіть у створенні муніципального таксі. Спільні проєкти також можливі в галузях енергетики, оборонної промисловості, підприємництва тощо", – підкреслив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У ТРЦ "Нікольський" відбудеться "Битва Харкова": як зареєструватися

У Харкові стартувала реєстрація на участь у змаганні з брейкінгу "Битва Харкова – 2023", яке пройде 15 липня у ТРЦ "Нікольський". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Найсильніших визначать у таких категоріях: "Starter", "Beginner", "Amateur" і "Pro". Взяти участь у змаганнях можуть всі охочі: у дитячій і підлітковій категоріях - з усіх міст та областей України, у категорії "Pro" - лише з Харкова.

Як зареєструватися та коли відбудеться подія – читайте за посиланням. 



Наталья

19 липня 2023, 17:58

Слава Украине

Наталья

19 липня 2023, 17:58

Есть огромное желание принять участие в востановлении Харькова и области

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися