У Харкові призначили нового начальника ОТЦК та СП – причина

Новим воєнкомом у Харківській області став Віктор Павлюк.

Сьогодні у Харкові представили нового начальника Харківського обласного територіального центру комплектації та соціальної підтримки полковника Віктора Павлюка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ОТЦК у Фейсбук.

Наказом Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України, полковник Віктор Миколайович Павлюк призначений на посаду начальника Харківського ОТЦК та СП, який до цього обіймав посаду начальника Донецького ОТЦК та СП.

Повідомляється, що полковник Володимир Арап, який до цього очолював Харківський ОТЦК призначений на посаду начальника Луганського ОТЦК та СП.

"Після відрекомендування полковник Віктор Павлюк провів службову нараду з начальниками районних ТЦК, відділів та служб Харківського  ОТЦК та СП під час якої заслухав доповіді з організації роботи, проблемні питання та поставив пріоритетні завдання", – зазначили в обласному центрі комплектації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області стався ще один вибух

Сьогодні близько 11:40 у селі Турове Золочівської громади поряд з проїжджою частиною підірвався трактор К-750 на дистанційному керуванні. Постраждалих немає. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

За даними обласного главку ДСНС, внаслідок наїзду трактору К-750 на протитанкову міну стався вибух з подальшим займанням. Площа пожежі склала близько 20 кв.м. Так, як трактор був на дистанційному керуванні, постраждалих не було. Рятувальники о 13:50 ліквідували пожежу. До ліквідації пожежі було залучено 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу ДСНС. Крім того, на місці події працювали сапери ДСНС, які обстежили прилеглу територію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися