Що у Харкові буде з водою – водоканал отримав міжнародну допомогу

Водоканал Харкова отримав допомогу у вигляді реагентів.

Комплекс водопідготовки "Донець"  КП "Харківводоканал" отримав від Feralco Group 44 тонни високоякісних реагентів (сульфат алюмінію) для очищення води. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Зазначена допомога надана в рамках підписаного меморандуму між Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України, Асоціацією "Укрводоканалекологія" та Feralco Group.

У водоканалі зазначили, що доставка цієї допомоги здійснювалась  за сприяння Міжнародної платформи для зміцнення партнерств комунальних підприємств у водному господарстві, що реалізовується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) за дорученням уряду Німеччини.

Як повідомив директор КВ "Донець" Олександр Мерзляков, у цей украй складний воєнний час неабияку роль для подальшої стабільної роботи підприємства відіграє підтримка різних благодійних організацій.

"Надана гуманітарна допомога дозволяє нам не тільки продовжувати подавати якісну, належної очистки воду харків'янам, але й впевненіше дивитися в майбутнє. А ще завдяки зусиллям меценатів маємо хорошу нагоду більш ефективніше та оперативніше справлятися з проблемами, що виникають унаслідок триваючої ворожої агресії", - підкреслив Олександр Мерзляков.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Краса у дворах Харкова: що облаштовують комунальники

У Салтівському районі щодня працівники КП "Благоустрій м. Харкова" наводять лад у дворах, створюють красу та затишок для кожного мешканця. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Немишлянському районі робітники СКП "Харківзеленбуд" щодня прибирають сміття, косять траву, доглядають за квітниками та газонами. Зокрема, сьогодні облаштовують клумби на вул. Харківських Дивізій та б-рі Юр'єва, на пр. Петра Григоренка, пр. Героїв Харкова й вул. Рибалка косять траву, а на вул. Танкопія наводять лад на дитячому майданчику.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися