На чому тепер патрулюють поліцейські Харківщини

Харківські спецпризначенці отримали від НПУ повнопривідні автівки

5 автомобілів надійшли в розпорядження полку поліції особливого призначення поліції Харківщини. Вже два дні особовий склад ППОП патрулює населені пункти Донеччині на потужних автомобілях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції області.

Поліцейські полку поліції особливого призначення з травня виконують спеціальні завдання на території Донецької області. Враховуючи величезний досвід у проведенні стабілізаційних заходів на звільнених територіях Харківщини, спецпризначенців направили в сусідню область для виконання бойових завдань, забезпечення громадського порядку, надання допомоги місцевим жителям.

Командир полку Сергій Щебетун вдячний керівництву НПУ, ГС "Всеукраїнська Аграрна рада", яку очолює Дикун Андрій, а також ГУНП в Харківській області за надані авто, і запевняє, що завдяки отриманим потужним автівкам підрозділ стане більш оперативним і дієздатним.

"Наша мета – це доїхати до кожного куточка Донецької області, надати допомогу кожній людині, яка її потребує, - говорить Сергій Щебетун. – Автівки будуть використовуватися за призначенням, перш за все, для допомоги людям".

Заступник командира ППОП Михайло Вінніченко додав, що наявність високопрохідних авто – це одне зі слабких місць підрозділу. Адже під час війни такі автомобілі стають "розходним" матеріалом.

"Якщо фізично, морально ми всі готові на 100 відсотків виконати будь-яку задачу де завгодно, то технічну спроможність треба покращувати, - розказує Михайло. – Нам це як повітря, ми тепер стали удвічі мобільніше".

Цього ж дня бійці спецпідрозділу випробували роботу автівок, і екіпажі ППОП направилися на виконання бойових завдань.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Краса у дворах Харкова: що облаштовують комунальники

У Салтівському районі щодня працівники КП "Благоустрій м. Харкова" наводять лад у дворах, створюють красу та затишок для кожного мешканця. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Немишлянському районі робітники СКП "Харківзеленбуд" щодня прибирають сміття, косять траву, доглядають за квітниками та газонами. Зокрема, сьогодні облаштовують клумби на вул. Харківських Дивізій та б-рі Юр'єва, на пр. Петра Григоренка, пр. Героїв Харкова й вул. Рибалка косять траву, а на вул. Танкопія наводять лад на дитячому майданчику.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися