До Харкова повернулася ще одна незвичайна родина

До харківського екопарку повернули родину верблюдів.

У липні "Фельдман екопарк" повернув верблюдів з евакуації разом з верблюденятом, яке народилося в екопарку в Ковалівці на Полтавщині. Тепер у харківському екопарку оголосили конкурс, щоб обрати ім'я малому верблюду.

Про це Суспільне Харків розповів директор екопарку Сергій Остапенко, інформують "Коментарі. Харків".

Півторамісячне верблюденя ще не має клички: керівництво парку приймає пропозиції для імені тварини.

"Абсолютно спокійний, нормальний. Росте, набирає вагу. Їсть молоко. Коли у мами зникає, ми його підгодовуємо. Коли у мами з’являється — теж йому пропонуємо. Іноді апетит просто шикарний, іноді — відмовляється, як звичайна дитина", — сказав Остапенко.

Батько-верблюд наразі відділений від родини, яка живе в "Долині альпак", бо може травмувати дитинча.

За словами директора парку, возз'єднатися тварини зможуть "за кілька місяців, коли верблюденя міцно стане на ноги й буде вже досить дорослим".

Родина верблюдів повернулася з ковалівського екопарку в липні 2023 року: на Полтавщині вони перебували у вимушеній евакуації.

екопарк Фельдмана

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Краса у дворах Харкова: що облаштовують комунальники

У Салтівському районі щодня працівники КП "Благоустрій м. Харкова" наводять лад у дворах, створюють красу та затишок для кожного мешканця. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Немишлянському районі робітники СКП "Харківзеленбуд" щодня прибирають сміття, косять траву, доглядають за квітниками та газонами. Зокрема, сьогодні облаштовують клумби на вул. Харківських Дивізій та б-рі Юр'єва, на пр. Петра Григоренка, пр. Героїв Харкова й вул. Рибалка косять траву, а на вул. Танкопія наводять лад на дитячому майданчику.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися