До Харкова надійшла допомога з Франції: хто отримає

Харківські лікарні отримали генератори з Франції

Французькі благодійні організації передали нові генератори для медичних закладів міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті міжнародного співробітництва, клінічна багатопрофільна лікарня №17 отримала генератор потужністю 600 кВт, поліклініка №20 - потужністю 125 кВт, поліклініка №26 - 50 кВт.

Генератори по лінії співпраці з Харківською міською радою передала асоціація "Медична та благодійна допомога Франція-Україна". Фінансовим донором виступила "Fondation de France" - незалежна адміністративна установа, створена урядом Франції для сприяння приватній благодійності та діяльності благодійних фондів. У Харків вантаж доправили за підтримки громадської організації "Всеукраїнська рада реанімації та екстреної медичної допомоги" та ТОВ "Санагро Україна".

Зазначимо, що асоціація "Медична та благодійна допомога Франція-Україна" допомагає Україні з 2014 року, а Харкову - з минулого року. Зокрема, вона забезпечила доставлення до міста гуманітарної допомоги від міста-побратима Лілль, постачання медикаментів, засобів медичного призначення, автомобіля швидкої допомоги для закладів охорони здоров'я міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися