У Харкові продовжують перевіряти будинки – працюють за заявками харків’ян

Комунальники планово виконують заміну та обстеження внутрішньобудинкових мереж

Ремонтні бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення" з початку року замінили 13.960 км комунікацій у рамках підготовки об'єктів до осінньо-зимового періоду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Як повідомив сьогодні, 4 серпня, начальник управління Валерій Харлан, зокрема, значні обсяги робіт уже виконали у 340 будинках комунальної форми власності, а технічними оглядами охопили понад 4000 будинків із 6240, які в зоні відповідальності..

"Заходи щодо підготовки нашого житлового фонду до опалювального періоду ведемо планово. І взяті зобов'язання – своєчасно провести огляд усіх будинків, обов'язково здійснимо. Але крім реконструкцій та ремонтів продовжуємо підключення наших послуг у зруйнованих обстрілами будинках, зокрема, на Північній Салтівці. У червні забезпечили водопостачання в одному з таких будинків на вулиці Бучми, 36. Підключили послуги мешканцям першого під'їзду та продовжуємо реконструкцію внутрішньобудинкових комунікацій в інших під'їздах після дозволу до заселення. Після активної фази бойових дій відключеними від комунікацій були більше сотні будівель, а на сьогодні залишаються лише 19 найбільш постраждалих, але всі вони на контролі", - зазначив Валерій Харлан.

За його словами, щодня бригади управління виконують 250-300 заявок від харків'ян. Іноді корективи в планові ремонти вносить природа, так останні грозові дощі змусили комунальників оперативно оновити старі зливові системи в кількох будинках.

"Насамперед змінюємо зливові трубопроводи, які проходять у квартирах. Матеріали готуємо заздалегідь та виконуємо весь обсяг робіт за один день. Саме так замінили 23 метри зливової мережі за адресою Гвардійців Широнінців, 18-а. Усі перекладки проводимо якісними матеріалами, встановлюємо надійну запірну арматуру", - наголосив начальник управління.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області відновлюють важливу послугу з оформлення документів

Міграційна служба щодня продовжує працювати для того, щоб усі громадяни Харківської області, в тому числі в зоні бойових дій, отримали необхідні паспортні документи.

Днями мобільна бригада ГУ ДМС Харківщини відвідала прифронтове селище міського типу Борова, яке знаходиться дуже близько до зони бойових дій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного управління міграційної служби.

Основна ціль візиту міграційників - забезпечення документами дітей: видача перших ID-карт та відновлення втрачених чи знищених окупантами документів. Тож попри ризики і небезпеку, мешканці Борової змогли скористатися послугами ДМС.

Де ще відновлюють послугу міграційники – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися