У Харкові через витік газу заборонили проїзд транспорту (адреси)

Комунальники проводитимуть аварійні роботи на деяких ділянках.

Рух транспорту на вул. Калиновій, в районі будинку №35-а на вул. Білої Акації, заборонений до 4 вересня. Також до 4 вересня буде обмежено рух транспорту на вул. Мироносицькій, в районі будинку №61,та вул. Алчевських, в районі будинку №56. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю проведення аварійних робіт з ліквідації витоку газу.

Об’їзд першої закритої ділянки здійснюється вулицями Нижньою Сокільницькою, Білої Акації та ін.

На другій ділянці – пропуск транспорту здійснюється вільною від виконання робіт смугою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області відновлюють важливу послугу з оформлення документів

Міграційна служба щодня продовжує працювати для того, щоб усі громадяни Харківської області, в тому числі в зоні бойових дій, отримали необхідні паспортні документи.

Днями мобільна бригада ГУ ДМС Харківщини відвідала прифронтове селище міського типу Борова, яке знаходиться дуже близько до зони бойових дій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного управління міграційної служби.

Основна ціль візиту міграційників - забезпечення документами дітей: видача перших ID-карт та відновлення втрачених чи знищених окупантами документів. Тож попри ризики і небезпеку, мешканці Борової змогли скористатися послугами ДМС.

Де ще відновлюють послугу міграційники – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися