У Харкові можуть оновити метро – подробиці

Ігор Терехов провів перемовини з польськими партнерами щодо відновлення Харкова

Міський голова Харкова Ігор Терехов зустрівся з віце-мером Варшави Міхаілом Ольшевським та керівником варшавського метрополітену Єжи Лейком під час робочої поїздки до Польщі. Про це міський голова повідомив на своїх сторінках у соцмережах, інформують "Коментарі. Харків".

"Не втрачаю жодної можливості домовитися про допомогу нашому місту, достукатися до лідерів країн-союзників України та міжнародної спільноти в цілому", – написав мер.

Очільник Харкова розповів польським колегам про усі жахи бомбардувань, які довелося пережити харківʼянам, а також – про нищівні руйнування інфраструктури та житлового сектору.

"І  головне – ми почали роботу в напрямку передачі Харкову двох рухомих складів метро. Дякую адміністрації Варшави та жителям цього чудового польського міста за непохитну віру і підтримку нас та наших людей", – зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області відновлюють важливу послугу з оформлення документів

Міграційна служба щодня продовжує працювати для того, щоб усі громадяни Харківської області, в тому числі в зоні бойових дій, отримали необхідні паспортні документи.

Днями мобільна бригада ГУ ДМС Харківщини відвідала прифронтове селище міського типу Борова, яке знаходиться дуже близько до зони бойових дій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного управління міграційної служби.

Основна ціль візиту міграційників - забезпечення документами дітей: видача перших ID-карт та відновлення втрачених чи знищених окупантами документів. Тож попри ризики і небезпеку, мешканці Борової змогли скористатися послугами ДМС.

Де ще відновлюють послугу міграційники – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися