Будинки у Харкові можна відновити за два роки – Ігор Терехов

За яких умов можливе швидке відновлення житлового фонду у Харкові

За наявності достатнього обсягу фінансування будинки, пошкоджені внаслідок обстрілів Харкова, можна відновити за два роки. Про це в інтерв’ю журналістці Наталії Мосейчук повідомив міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Різних ступенів пошкоджень зазнали близько 3,5 тис. будинків. Якщо будуть кошти, то за два роки все це можливо відновити. Це й інфраструктура, і школи, і дитячі садки",  - зазначив Ігор Терехов.

Мер нагадав, що орієнтовно на відновлення Харкова необхідно 9,5 млрд доларів. За його словами, міська влада вже зараз працює над відбудовою та робить все, щоб залучити до цього міжнародну спільноту.

"Я був у Лондоні, Вашингтоні, Денвері, і Харків – на слуху. Світова спільнота його знає і вважає, що він має розвиватися", - зазначив Ігор Терехов.

За його словами, після перемоги Харків знову стане потужним науковим центром та студентською столицею України. Також чільне місце посяде розвиток індустрії, зокрема, енергетичної та військової промисловості.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області відновлюють важливу послугу з оформлення документів

Міграційна служба щодня продовжує працювати для того, щоб усі громадяни Харківської області, в тому числі в зоні бойових дій, отримали необхідні паспортні документи.

Днями мобільна бригада ГУ ДМС Харківщини відвідала прифронтове селище міського типу Борова, яке знаходиться дуже близько до зони бойових дій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного управління міграційної служби.

Основна ціль візиту міграційників - забезпечення документами дітей: видача перших ID-карт та відновлення втрачених чи знищених окупантами документів. Тож попри ризики і небезпеку, мешканці Борової змогли скористатися послугами ДМС.

Де ще відновлюють послугу міграційники – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися