На Харківщині трактор наїхав на міну в полі: деталі інциденту

Спочатку повідомлялося, що фермерський трактор у Харківській області натрапив на вибухонебезпечний предмет під час польових робіт, але пізніше в поліції це спростували

На Харківщині стався черговий випадок підриву сільськогосподарської техніки у полі. Про це стало відомо із повідомлення Державної служби з надзвичайних ситуацій, передають "Коментарі".

Інцидент стався вчора, 5 серпня, близько 17:40 у селі Яворське Балаклійської територіальної громади.

Спочатку повідомлялося, що фермерський трактор натрапив на вибухонебезпечний предмет під час польових робіт. Проте пізніше у Нацполіції Харківської області заявили , що цей трактор спеціально використали для розмінування полів.

На щастя, внаслідок вибуху було пошкоджено лише транспортний засіб, ніхто не постраждав.

Жителям регіону нагадали, що не слід забувати про високу мінну небезпеку, тому поза межами населених пунктів потрібно бути максимально обережними і не нехтувати правилами безпеки. Не варто пересуватися невідомими та неперевіреними ґрунтовими дорогами і чіпати підозрілі та невідомі предмети. Також людям настійно рекомендують відмовитися від відвідування лісів, лісосмуги, полів, заплави річок та інших відкритих просторів, особливо тих, де раніше велися бої або які були окуповані.

Якщо ви знайшли підозрілий предмет, повідомте про нього до ДСНС або Нацполіції за телефонами "101", "102" або "112".

Як раніше писали "Коментарі", у Харкові та області сьогодні вранці було чути вибухи . РФ завдала ракетних ударів по місту близько 09:00. Жителі Харкова могли почути два потужні вибухи, під обстріл потрапив Холодногірський район. Внаслідок ракетних ударів у деяких будинках вилетіли вікна через вибухову хвилю. Попередньо відомо, що для обстрілу російські окупанти використали зенітно-ракетний комплекс С-300.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися