У Харкові замовили новорічні подарунки: скільки коштує послуга

Один новорічний набір коштуватиме майже 119 грн

Комунальне підприємство “Комбінат дитячого харчування” уклало угоду з ПРАТ “Харківська бісквітна фабрика” щодо придбання новорічних подарунків. Загальна вартість подарунків становить 10,5 млн грн. Відповідний тендер було розміщено у системі “Prozorro”, повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центру.

Йдеться про придбання 88 470 новорічних подарунків для дітей зі шкіл та дитячих садків Харкова. Новорічний набір виглядатиме так: 

picture

Вартість одного набору становитиме 118,8 грн.

У ХАЦ пояснили, що подібні набори міське комунальне підприємство замовляє щорічно. Минулого року “Комбінат дитячого харчування” замовив 70 175 подарунків на суму 8 млн грн.

До повномасштабного вторгнення кількість подарунків, які купували для школярів та вихованців дитячих садочків міста, становила 102 884 штук. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області оголосила тендер на відбудову соціальної інфраструктури регіону.

У системі публічних закупівель Prozorro оголошено тендер на відновлення об'єкта соціальної інфраструктури у місті Дергачі за адресою площа Перемоги, будинок 1. Будівля була пошкоджена у травні 2022 року внаслідок ракетного обстрілу міста російськими військовими. Після технічного обстеження об'єкта експертна організація надала висновок про частково зруйнований фундамент, стіни, перегородки, перекриття та покрівлі.

Детальніше про проведення тендеру читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися