Що відбувалося на Салтівці вихідними (ФОТО)

Деякі учасники заходу отримали подарунки

Вихідними в урбан-парку на Салтівці до Дня молоді провели захід “Харківʼяни - разом!”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Для містян організували та провели шоу-програму та майстер-класи з різних видів спорту. У парку працювали локації баскетболу, воркауту, футболу, рок-н-ролу, а також художники з аквагриму, клоуни, аніматори тощо.

Найактивніші учасники отримали подарунки від Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Міській дитячій поліклініці №23 надають безплатні стоматологічні послуги. Безплатну допомогу надають дітям до 18 років за Програмою медичних гарантій. Дітям надають наступні безоплатні медичні послуги:  ургентна та планова стоматологічна допомога дітям; проведення інструментальних досліджень в рамках ургентної та планової допомоги; профілактичні огляди учнів загальноосвітніх навчальних закладів, а також дітей до 6 років; своєчасне знеболення на всіх етапах діагностики та лікування (за винятком загального знеболення); надання невідкладної допомоги дитині;  проведення хірургічних втручань під час надання ургентної  стоматологічної допомоги.

Також стоматологічні кабінети працюють у дитячих поліклініках №7 та 13. Крім того, запланована організація роботи дитячого стоматолога у поліклініці №12 та в амбулаторії №3 (вул. Метробудівників, 24).

Детальніше про отримання безплатної стоматологічної допомоги читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися