У Харкові активісти борються з порушниками правил паркування

Комунальники разом з активістами продовжують боротися з порушниками.

Робітники КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" вивезли 36 тис. куб. м відходів з 10 по 16 серпня. Так, було вивезено 30,3 тис. куб. м ТПВ та 5,3 тис. куб. м великогабаритних відходів.

Директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко зазначив, що підприємство готує місто до майбутніх свят, інформують "Коментарі. Харків".

"Вже невдовзі всі ми святкуватимемо День Харкова, День Незалежності України та День Державного Прапора. Тому щодня вивозимо сміття, підтримуємо чистоту в місті. І, звичайно, разом з активістами та іншими службами підприємство продовжує боротися з порушниками правил паркування автотранспорту та несанкціонованим викиданням побутових відходів", - зазначив Олексій Артикуленко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові за доставку газу можна платити по-новому: подробиці

Оплата за доставку газу в місті Харків тепер доступна онлайн через застосунок Приват24. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської філії "Газмережі".

Для клієнтів Харківської міської філії "Газмережі" з’явилася можливість оплачувати рахунки за розподіл природного газу в мобільному застосунку Приват24.

Як додати шаблон до своїх комунальних платежів у Приват24, читайте за посиланням.

У Харківській області вводять додатковий автобус

3 18 серпня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті "Балаклія - Явір". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щоп'ятниці. Розклад – за посиланням.

Комунальники Харкова попередили про небезпеку в парках міста

У Харкові працюють пʼять урбан-парків. Проте, на жаль, не всі дотримуються базових правил використання треків, що призводить до руйнування обладнання та може вплинути на безпеку тих, хто там катається та виконує трюки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Що зараз відбувається у парках міста – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися