Що робиться у селищі Кулиничі під Харковом

У селищі перекладають тепломагістраль для нового опалювального періоду

Робітники КП "Харківські теплові мережі" завершують перекладання тепломагістралі, яка подає тепло від котельні на всі внутрішньоквартальні мережі в селищі Кулиничі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Теплотраса діаметром 250 мм і загальною протяжністю близько 800 м за останні п'ять років дала кілька дефектів.

За словами начальника Немишлянської філії КП "ХТМ" Олега Левченкова, минулого опалювального сезону її ремонтували двічі. За його словами, першу ділянку теплотраси замінили у 2021 році, а цього літа завершується заміна ще 400 м труби.

"За два роки вдалося повністю перекласти 20% теплових мереж селища. Тепло подавалося навіть у напіврозбиті обстрілами будинки. Робітники відновлювали тепловий контур на вцілілих поверхах та під'їздах, і люди зимували в теплі. Крім того, після оснащення котельної дизельним генератором батареї в будинках завжди були теплими, навіть коли не було світла", - зазначив Олег Левченков.

Роботи з монтажу тепломагістралі будуть завершені до кінця місяця.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові за доставку газу можна платити по-новому: подробиці

Оплата за доставку газу в місті Харків тепер доступна онлайн через застосунок Приват24. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської філії "Газмережі".

Для клієнтів Харківської міської філії "Газмережі" з’явилася можливість оплачувати рахунки за розподіл природного газу в мобільному застосунку Приват24.

Як додати шаблон до своїх комунальних платежів у Приват24, читайте за посиланням.

У Харківській області вводять додатковий автобус

3 18 серпня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті "Балаклія - Явір". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щоп'ятниці. Розклад – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися