У Харкові перекриють рух транспорту: як об’їхати

У суботу на вулиці Гуданова тимчасово заборонять рух транспорту

Рух транспорту на вул. Гуданова, на ділянці від вул. Політехнічної до вул. Пушкінської, буде заборонений з 8:30 по 14:30 19 серпня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням робіт з кронування дерев.

Об’їзд закритої ділянки здійснюватиметься прилеглими вулицями: Пушкінською, Максиміліанівською, Політехнічною та ін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові за доставку газу можна платити по-новому: подробиці

Оплата за доставку газу в місті Харків тепер доступна онлайн через застосунок Приват24. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської філії "Газмережі".

Для клієнтів Харківської міської філії "Газмережі" з’явилася можливість оплачувати рахунки за розподіл природного газу в мобільному застосунку Приват24.

Як додати шаблон до своїх комунальних платежів у Приват24, читайте за посиланням.

У Харківській області вводять додатковий автобус

3 18 серпня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті "Балаклія - Явір". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щоп'ятниці. Розклад – за посиланням.

Комунальники Харкова попередили про небезпеку в парках міста

У Харкові працюють пʼять урбан-парків. Проте, на жаль, не всі дотримуються базових правил використання треків, що призводить до руйнування обладнання та може вплинути на безпеку тих, хто там катається та виконує трюки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Що зараз відбувається у парках міста – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися