У Харківській міській раді ліквідували управління через службове розслідування щодо тендерів

У міській раді реорганізували Управління інноваційного розвитку

На позачерговій сесії Харківської міської ради сьогодні, 18 серпня, була внесена низка змін до структури виконавчих органів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Так, було ухвалене рішення про реорганізацію Управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту шляхом приєднання до цього департаменту. Також у зв’язку з ліквідацією цього виконавчого органу функції управління КУ "Муніципальний стартап-центр міста Харкова" покладені на Департамент цифрової трансформації.

Нагадаємо, з ініціативою ліквідувати Управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів виступив Харківський міський голова Ігор Терехов. Відповідне рішення було ухвалене, спираючись на висновки службового розслідування щодо діяльності начальника управління Вікторії Грецької-Миргородської.

Крім того, депутати проголосували за припинення діяльності Департаменту по взаємодії з міжнародними агенціями та фінансовими установами з передачею його функцій Департаменту міжнародного співробітництва.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові за доставку газу можна платити по-новому: подробиці

Оплата за доставку газу в місті Харків тепер доступна онлайн через застосунок Приват24. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської філії "Газмережі".

Для клієнтів Харківської міської філії "Газмережі" з’явилася можливість оплачувати рахунки за розподіл природного газу в мобільному застосунку Приват24.

Як додати шаблон до своїх комунальних платежів у Приват24, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися