Небо сховається за хмарами: яку погоду очікувати харків'янам 27 травня

Синоптики прогнозують дощ і туман

Завтра, 27 травня, у Харкові та області очікується мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів, місцями по області туман, видимість 200 - 500 м. Вдень невеликий короткочасний дощ, місцями гроза. Про це повідомляє Харківський Гідрометцентр.

Вітер буде південно - східний, 5 - 10 м / с. Температура вночі 6 - 11 ° тепла, вдень 17 - 22°. По місту: температура повітря вночі 8 - 10 ° тепла, вдень 19 - 21 °.

За даними порталу "Синоптик", в середу, 27 травня, з ранку та до самого вечора небо у Харкові буде приховано за хмарами. Вдень йтиме дрібний дощ, але ближче до вечора він повинен затихнути.

picture

Народний прогноз погоди

27 травня вшановується пам'ять святого мученика Ісидора. У давні часи цього дня очікували, як закінчення будь-яких холодів: "На Сидора відійдуть усі сивери (холода)". Але якщо день все ж був холодним, то варто було очікувати такого ж літа: "На Сидора сіверко (північний вітер), і все літо таке". У день Ісидора прилітають стрижі та ластівки, приносять тепло.

Раніше портал "Коментарі. Харків" писали, що в Україні лабораторно підтверджено 21 584 діагнозів коронавірусу. За добу коронавірус виявили ще у 339 українців. За весь період пандемії від ускладнень після коронавіруса померли 644 людини, при цьому 7575 пацієнтів одужали. Читайте за посиланням.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися