До Харкова прибули автобуси з Нюрнберга: де будуть курсувати

Автобусами покращать сполучення між двома районами і Салтівкою.

Дев'ять автобусів "MAN" прибули до Харкова з німецького міста-побратима Нюрнберга. Як повідомив начальник відділу експлуатації КП "Салтівське трамвайне депо" Олексій Бородаєвський, німецькі партнери передали автобуси двох видів: 12-ти та 18-метрові, інформують "Коментарі. Харків".

Найближчим часом вони почнуть курсувати на 63-му та 204-му маршрутах. Це дозволить покращити пасажирське сполучення між Індустріальним районом та Північною Салтівкою, а також між Східною Салтівкою та Олексіївкою.

Начальник відділу експлуатації КП нагадав, що під час повномасштабного вторгнення різного ступеня пошкоджень зазнали 94 автобуси. Більшість з них вдалося відремонтувати, проте близько 10 одиниць відновленню не підлягають. Нині Харковом курсують 90 автобусів, які обслуговують 42 маршрути.

За його словами, через масштабні пошкодження техніки ситуація з пасажироперевезеннями в Харкові непроста. Також її ускладнили приватні перевізники, які припинили обслуговування маршрутів у Харкові. Зараз автобусне сполучення в місті, в яке повертається все більше харків'ян, майже повністю забезпечується силами КП. Тому така підтримка від європейських партнерів, наголосив Олексій Бородаєвський, є вкрай важливою та своєчасною для Харкова.

Також він зазначив, що до кінця вересня Нюрнберг має намір передати Харкову 40 автобусів. У зв’язку з цим комунальне підприємство запрошує на роботу водіїв категорії "D".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 21 серпня: окупанти штурмують населений пункт

Протягом минулої доби на фронті відбулось понад 25 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 30 населених пунктів, це, зокрема, Варварівка, Бударки, Землянки та Комісарове  Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційного удару західніше Миколаївки. Вів безуспішні наступальні дії в районі Синьківки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали населені пункти: Тополі, Масютівка, Куп’янськ, Кислівка, Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися