У Салтівському районі завершуються роботи на тепломережах та починають вмикати гарячу воду

Минулого тижня ввели в роботу останню з магістралей

На Салтівській  філії КП "Харківські теплові мережі" закінчується реконструкція п’яти центральних теплових пунктів, які будуть забезпечені системами диспетчеризації  SCADA  і працюватимуть в автоматичному режимі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Вік старого обладнання вже перетнув піввіковий рубіж і не відповідав сучасним нормам по заощадженню енергоресурсів. Загалом така реконструкція покращить якість опалення та гарячого водопостачання для 146 житлових будинків, 5 шкіл, 4 дитячих садочків та лікувального закладу в районі Північної Салтівки. 

Роботи на об’єктах  розпочалися першого липня. За словами начальника Салтівської філії КП "Харківські теплові мережі" Антона Іщенка, обладнання для подачі гарячої води було змонтоване ще на початку серпня, наразі закінчені усі роботи по монтажу тепломеханічної частини, і ЦТП готовий навіть подавати тепло. Залишилися фінальні роботи по встановленню  електричних систем автоматики  та ізоляція трубопроводів. Загалом по філії 1035 будинків повністю підготовлені до початку опалювального сезону.

Минулого тижня введена в роботу  після планово-попереджувальних робіт  остання з магістралей Салтівського району і гаряча вода подається майже до кожної оселі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде з пам’ятником Каразіну у Харкові (ФОТО)

У Харкові на пам’ятнику Василю Каразіну тимчасово закрили надписи, де прославляється російська імперія. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна".

Згідно інформації організації, керівництво Університету чекає на дозвіл від Мінкульту задля того, аби їх демонтувати.

Як зараз виглядає пам’ятник – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися