Не знесеннями єдиними: у Харкові реставрували пам’ятник

Пам’ятник водопровідникам вперше за 30 років реставрували.

До Дня міста на комунальному підприємстві "Харківводоканал" відреставрували пам'ятник водопровідникам на площі центральної адміністративної будівлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Як зазначила начальник адміністративно-господарського управління Галина Ткаченко, ця скульптурна композиція – візитна картка підприємства.

"Нашому водопровіднику скоро 30 років, композиція явно потребувала ремонту. Тому й ухвалили рішення провести капітальне відновлення пам'ятника – оновити скульптуру та постамент, перезапустити фонтан. Також змінили кольорову  гаму фонтанної чаші, наблизивши до нашого фірмового синього кольору - кольору води. Продумали і барвисте вечірнє підсвічування всієї композиції. Усі ремонтні роботи виконали майстри управління. Понад 140 років наш колектив забезпечує водою харків'ян і ми, традиційно, дбайливо шануємо пам'ятні дати, пов'язані з історією, з усіма яскравими чи трагічними подіями. А пам'ятник водопровідникам це і є частина нашої історії, яку хочеться зберегти", - зазначила Галина Ткаченко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Там дуже небезпечно" – у Харківській області йдуть активні бої

Українські захисники надійно тримають позиції та не дають окупантам просуватися на Куп’янському напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Перебувати там наразі дуже небезпечно. Тому що ворог б’є і по центральній частині міста, і по житловим будинкам з усіх видів озброєння – артилерії, авіації, мінометів, танків. Чи не щодня маємо трагічні випадки поранень цивільного населення, як у Куп’янську, так і в районі", - додав Олег Синєгубов. Начальник ХОВА повідомив, що окупанти намагаються завдавати ударів по логістичним об’єктам району, аби ускладнити пересування цивільному населенню.

Як діє противник у Харківській області – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися