У Харків знову масово повертаються харків’яни – з чим це пов’язано

Мер Харкова пояснив, чому містяни вирішують повернутися додому.

У Харкові спостерігається четверта хвиля повернення харків’ян до міста. Про це 24 серпня в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

За його словами, переважно це пов'язано з наближенням початку навчального року.

"Незабаром 1 вересня, і люди думають про навчання дітей. Щоб школярі мали змогу навчатися хоча б у комбінованому режимі, ми пішли на облаштування класів у метро, бо це найбезпечніше місце в Харкові. Для цього ми виділили кілька станцій. Обладнаємо їх таким чином, щоб не заважати перевезенням, бо пасажиропотік також зростає", - наголосив Ігор Терехов.

Також мер зазначив, що до Харкова переїхало багато вимушених переселенців з Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Там дуже небезпечно" – у Харківській області йдуть активні бої

Українські захисники надійно тримають позиції та не дають окупантам просуватися на Куп’янському напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Перебувати там наразі дуже небезпечно. Тому що ворог б’є і по центральній частині міста, і по житловим будинкам з усіх видів озброєння – артилерії, авіації, мінометів, танків. Чи не щодня маємо трагічні випадки поранень цивільного населення, як у Куп’янську, так і в районі", - додав Олег Синєгубов. Начальник ХОВА повідомив, що окупанти намагаються завдавати ударів по логістичним об’єктам району, аби ускладнити пересування цивільному населенню.

Як діє противник у Харківській області – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися