Харківські поліцейські проводять рейди по місцях масового відпочинку громадян

За чотири дні патрулювання правоохоронці склали 120 протоколів про адміністративні правопорушення.

Працівники сектору ювенальної превенції спільно із працівниками сектору реагування патрульної поліції та сектору взаємодії з громадами ХРУП № 1 проводили профілактичну роботу серед неповнолітніх та їх батьків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Під час патрулювання території, прилеглої до водойм, правоохоронці нагадали про правила знаходження дитини у воді, про контроль батьками безпечної відстані дитини у воді, недопущення самостійного пересування неповнолітніх на човнах, водних скутерах, про заборону пірнання з пірса та так званих саморобних "тарзанок" тощо.

Також, велика увага працівників поліції була приділена дотриманню правил дорожнього руху, недопущення самостійного пересування неповнолітніх на мотоциклах, скутерах, автомобілях, уважного перетинання залізничної колії.

За результатами проведених заходів працівники ювенальної превенції склали 64 протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 121 (порушення правил керування або експлуатації транспортного засобу, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) КУпАП; 12 - за перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху; 22 протоколи за керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів; 6 - за невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей та протокол щодо неповнолітнього, який розпивав алкогольний напій. Також поліцейські виявили 3 факти порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У військкоматі Харківщини нарахували премії та нагороди на 700 тисяч гривень – спецпрокуратура

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру начальнику районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області та начальнику групи зв’язку цього РТЦК та СП, по факту заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Спецпрокуратури.

Слідством встановлено, що воєнком розробив злочинний план щодо заволодіння бюджетними коштами у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців, в тому числі додатковими винагородами.

У чому полягала суть схеми – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися