Що робиться у Шевченківському районі Харкова (ФОТО)

У Шевченківському районі завершують підготовку до опалювального сезону

У Шевченківській філії КП "Харківські теплові мережі" завершують літню ремонтну кампанію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Працівники реконструюють магістральні камери, теплотраси та центральні теплові пункти. Зокрема завершили монтаж тепломеханічної частини однієї з вузлових магістральних камер.

За словами начальника філії Володимира Комарницького, вузол, збудований у 1979 році, ніколи капітально не ремонтували. Крім того, він підтоплювався ґрунтовими водами. Завдяки новим дренажним насосам цю проблему буде вирішено. Володимир Комарницький зазначив, що у магістральній камері встановили нові труби, запірну арматуру та систему диспетчеризації SCADA, яка дозволить дистанційно керувати роботою камери.

Крім того, начальник філії повідомив, що в районі вже заповнюють магістралі теплоносієм, завершують підготовку внутрішньоквартальних та будинкових систем. На одному з теплових пунктів, які цього року проходять повну реконструкцію, фахівці КП "Харківводоканал" міняють трубу холодного водопостачання. Після завершення всіх робіт буде подана гаряча вода.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У військкоматі Харківщини нарахували премії та нагороди на 700 тисяч гривень – спецпрокуратура

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру начальнику районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області та начальнику групи зв’язку цього РТЦК та СП, по факту заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Спецпрокуратури.

Слідством встановлено, що воєнком розробив злочинний план щодо заволодіння бюджетними коштами у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців, в тому числі додатковими винагородами.

У чому полягала суть схеми – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися