У Харківській області відновлюють важливий медзаклад

В селі Малі Феськи відновлюють амбулаторію за 13 мільйонів гривень

Медзаклад було пошкоджено торік навесні внаслідок удару ворожою С-300 по населеному пункту. Через ворожий обстріл в будівлі пошкоджено дах, вікна та фасад. В межах відновлювальних робіт на об’єкті не лише усувають наслідки удару, але й виконують внутрішні роботи та замінюють комунікації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

"Тут повний склад лікарів, усі місцеві, і близько 4000 людей, які отримують медичну допомогу саме в цій амбулаторії. Тому цей об’єкт надважливий для населеного пункту. Фінансування є, роботи в самому розпалі", - розповів заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов

У будівлі амбулаторії заливають нову підлогу, замінили вікна та проклали нові комунікації. Нині будівельники перекладають дах та ведуть ремонт у приміщеннях.

"Роботи мають закінчити до початку опалювального сезону. Паралельно працюємо над отриманням нового, сучасного медичного обладнання, аби люди отримували якісні послуги. Тим паче кількість жителів тут збільшилась за рахунок внутрішньо переміщених осіб із прикордонних населених пунктів району", - зазначив начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій Рисцов.

Загальна вартість відновлювальних робіт – 13 мільйонів гривень. Роботи виконують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У військкоматі Харківщини нарахували премії та нагороди на 700 тисяч гривень – спецпрокуратура

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру начальнику районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області та начальнику групи зв’язку цього РТЦК та СП, по факту заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Спецпрокуратури.

Слідством встановлено, що воєнком розробив злочинний план щодо заволодіння бюджетними коштами у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців, в тому числі додатковими винагородами.

У чому полягала суть схеми – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися