До Харкова повернулися хижаки (ФОТО)

В Екопарку Харкова продовжують повертати тварин

У Харківському Екопарку знову "знаменна подія": почали повертати з різних куточків України хижаків. На цей раз – це пара левів, яких було евакуйовано навесні минулого року, фактично під обстрілами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

"Незабаром до цих левів приєднаються наші ягуари, леопарди, пуми, білі леви. Поступово ми робимо кроки до відновлення нашого Екопарку. Він обов'язково відродиться, як і наш Харків, і вся наша країна після перемоги у війні. Нас не зламати і не залякати, тож ми зможемо все!" – запевняють в Екопарку.

Екопарк Фельдмана

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У військкоматі Харківщини нарахували премії та нагороди на 700 тисяч гривень –спецпрокуратура

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру начальнику районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області та начальнику групи зв’язку цього РТЦК та СП, по факту заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Спецпрокуратури.

Слідством встановлено, що воєнком розробив злочинний план щодо заволодіння бюджетними коштами у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців, в тому числі додатковими винагородами.

У чому полягала суть схеми – читайте за посиланням.

У районі Харкова тимчасово не надають важливі послуги

Шевченківський відділ у м. Харків  ГУ ДМС у Харківській області тимчасово не працює з технічних причин. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Державної міграційної служби у Харківській області.

Що робити, якщо вже записалися на прийом, та телефон для довідок – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися