У Харківській області продовжать видавати ґаджети для онлайн-навчання

Для того, щоб всі діти мали змогу навчатися, в області об’єднують зусилля щодо забезпечення дітей планшетами та ноутбуками.

Забезпечення дітей та вчителів ноутбуками та планшетами для онлайн-навчання під час повномасштабного вторгнення рф є одним з пріоритетних завдань в освітній сфері. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Як повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, протягом цього часу забезпечили 7792 вчителів хромбуками. Зокрема, від Фундації Олени Зеленської надійшло 1314 хромбуків, від Google – 5895 та від ЮНІСЕФ – 583.

"Учні отримали майже 7400 планшетів і ноутбуків від Корейського агентства міжнародного співробітництва, ЮНІСЕФ, Міністерства освіти і науки України та за сприяння Віце-прем'єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук. Об’єднуємо всі зусилля, щоб покрити потребу в ґаджетах для онлайн-навчання. Робота в цьому напрямку ще триває", – розповів Олег Синєгубов.

Основна частина комп’ютерної техніки спрямовується для задоволення потреб учнів закладів загальної середньої освіти на деокупованих територіях та у громади, які значно постраждали від ворожих обстрілів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У військкоматі Харківщини нарахували премії та нагороди на 700 тисяч гривень –спецпрокуратура

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру начальнику районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області та начальнику групи зв’язку цього РТЦК та СП, по факту заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Спецпрокуратури.

Слідством встановлено, що воєнком розробив злочинний план щодо заволодіння бюджетними коштами у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців, в тому числі додатковими винагородами.

У чому полягала суть схеми – читайте за посиланням.

У районі Харкова тимчасово не надають важливі послуги

Шевченківський відділ у м. Харків  ГУ ДМС у Харківській області тимчасово не працює з технічних причин. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Державної міграційної служби у Харківській області.

Що робити, якщо вже записалися на прийом, та телефон для довідок – дивіться за посиланням.



Людмила

31 серпня 2023, 20:04

Ребенок сирота, но ни планшет ни ноутбук никто нам не давал нам даже не придлагали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися