Харків'ян запрошують на благодійний онлайн-марафон з Жаданом, Кадановим і гуртом Достоєвський FM

У "Стрімі серця" візьмуть участь не тільки музиканти, а й лікар, адвокат і волонтери. Їх усіх об'єднує бажання допомогти трирічної харків'янці Василісі Пушкіній, яка бореться з онкозахворюванням

29 травня під час благодійного марафону прозвучать вірші, музика і розповіді про проблеми дитячої онкології. Захід організували, щоб допомогти маленькій Василісі перемогти рідкісну пухлину носової порожнини. Дівчинку лікуватимуть в педіатричному центрі в Барселоні (Іспанія), сім'ї потрібно зібрати понад 300 тисяч євро.

Батьки Василіси, які чекають на четверту дитину, зверталися в клініки в Німеччині та Ізраїлі, але їм відмовили з різних причин: одні посилалися на те, що дівчинка пройшла два курси хіміотерапії в Україні, інші — на закриті через карантин кордони. Допомогти Василісі погодилися в Hospital Sant Joan de Déu, її прооперують, проведуть кілька курсів хіміотерапії та променеву терапію за американськими протоколами із використанням американських препаратів.

"Повне лікування коштує 318 000 євро, а починати можна, коли зібрано 50% цієї суми. Але, слава нашим волонтерам, вони вмовили іспанців прийняти нас з сумою значно менше — 80 000 євро. Це — наша перша мета. Зараз, завдяки волонтерам і пожертвам, у нас є трохи більше 50 000 євро. Ми дуже сподіваємося, що з марафоном ми досягнемо першої мети, і у дочки з'явиться шанс на повноцінне лікування і повноцінне життя ", — розповів Костянтин Пушкін, тато Василіси.

Підтримати дитину можна на марафоні "Стрим серця", де зберуться Сергій Жадана, Олег Каданов, Dостоевсkій FM, BusiCama, Junket, Вагоновожаті, MORJ та інші, а також лікар Андрій Пеньков, адвокат Олена Хитров, волонтери Олена Шержукова, Тетяна Грида і Марія Чупініна , а також Олена Воробйова, яка сама бореться з онкозахворюванням. Початок о 18:00 29 травня на Facebook і YouTube медіагрупи "Накипіло" і Ukrainian Main Stream.

Допомогти Василісі Пушкіній перемогти хворобу можна і не під час марафону:

Гривні — Приватбанк Україна 5168 7450 1706 4350 UAH (Костянтин Пушкін — батько);

Російські рублі — Сбербанк Росія 5336 6903 6755 1324 RUB (Віра Стафорова — бабуся);

Євро: Paysera LT Європа 4745 0309 0115 6320 EUR (Olena Staforova — мама);

PayPal https://paypal.me/Verniks13 (Віра Стафорова — бабуся)..



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися