Яка родина з Харкова поїде на відпочинок до Болгарії

Багатодітна родина з Харкова поїде на відпочинок до Болгарії

Путівку передали заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов та Почесний консул Азербайджанської Республіки в місті Харків Афган Салманов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Багатодітна родина внаслідок російських обстрілів була вимушена переїхати до Черкащини, а зараз повернулася до Харкова. Глава родини вже 18 місяців перебуває у ворожому полоні, куди потрапив, захищаючи суверенітет і незалежність України.

"Продовжуємо допомагати багатодітним родинам Харківщини, які постраждали від дій російських окупантів. Під час подорожі діти зможуть відволіктися від бойових дій та ментально розвантажитись. Це надважливо для сім’ї", - зазначив Євген Іванов.

Подорож до Болгарії триватиме 9 днів з урахуванням дороги. Організувати відпочинок допоміг Почесний консул Азербайджанської Республіки в місті Харків Афган Салманов у межах Регіонального офісу міжнародного співробітництва.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

До Харкова з Франції надійшла допомога: хто отримає

До Харкова надійшов ще один гуманітарний вантаж з Франції. Департамент освіти отримав канцелярські шкільні вироби французького виробництва (1,3 тис. коробок).

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Хто надіслав допомогу, та як її розподілять, читайте за посиланням.

У Харкові закриють перехід у бік ТРЦ "Нікольський"

У пʼятницю, 1 вересня, з 9:00 буде тимчасово зачинено частину підвуличного пішохідного переходу біля станції "Майдан Конституції" (у бік ТРЦ "Нікольський"). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен". Коли буде відновлено роботу вказаної частини пішохідного переходу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися