Що робиться в Індустріальному районі Харкова

У районі Харкова завершують підготовку до опалювального сезону.

В Індустріальному районі ремонтники комплексу "Харківводовідведення" підготували до експлуатації в осінньо-зимовий період усі комунікації у будинках комунальної власності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Як повідомив начальник дільниці Сергій Шеховцов, у 591 будинку внутрішньобудинкові системи повністю приведені до ладу. Наразі бригади продовжують активно займатися роботою з виконання заявок жителів, проведенням планових поточних ремонтів та технічним обслуговуванням.

"Щодня ремонтники беруть у роботу близько 30 заявок, що надходять від харків'ян. Більшість їх стосується відновлювальних робіт на комунікаціях господарсько-побутової каналізації. У зв'язку з цим ще раз нагадаю харків'янам про необхідність використання раковин та унітазів виключно за призначенням. Щодо поточних ремонтів, то нещодавно завершили проведення масштабних робіт у будинку на Індустріальному проспекті. Тут замінили технічно зношену ділянку трубопроводу холодного водопостачання протяжністю 60 погонних метрів. На черзі – встановлення 100-метрової ділянки внутрішньобудинкової системи водопостачання в будинку на вулиці Миру", – поінформував Сергій Шеховцов.

За його словами, належним чином у районі ведеться профілактична робота та технічне обслуговування будинків. Також велика увага приділяється і відповідному стану підвальних приміщень, які продовжують служити укриттями для мешканців під час надзвичайних ситуацій. У разі виникнення аварійних ситуацій на комунікаціях бригади негайно їх ліквідують.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові чоловік отримав свій перший паспорт у 59 років

Міграційники Холодногірського відділу ГУ ДМС у Харківській області допомогли оформити паспорт  громадянина України вперше у 59 років. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку міграційної служби України.

До Холодногірського відділу звернулись волонтери ГО "Спільна справа для людей" за допомогою для пана Михайла. Що заважало чоловікові оформити документи, та чи допомогли йому – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися