У Харківській області заборонили продавати пиво: де діє «сухий закон»

У громаді на Харківщині посилили заборону на продаж алкогольних напоїв.

У Борівській громаді посилили заборону на продаж алкоголю. Тепер заборона поширюється також на пиво і слабоалкогольні напої. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

З 9 вересня 2023 року на території Борівської селищної територіальної громади діятиме заборона на продаж алкоголю та інших спиртовмісних речовини, у тому числі пива і слабоалкогольних напоїв.

Відповідне розпорядження №234-од підписав начальник Борівської селищної військової адміністрації Олександр Тертишний сьогодні, 6 вересня 2023 року.

"ВСТАНОВИТИ заборону торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі на території Борівської селищної територіальної громади Ізюмського району Харківської області з 05:00 до 23:00 з 09 вересня 2023 року до припинення або скасування у встановленому порядку воєнного стану в Україні", - йдеться у розпорядженні.

У документі також зазначається про посилення контролю з боку поліції за недопущенням продажу алкоголю.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області під загрозою робота місцевого самоврядування

Для роботи в місцевій адміністрації відкрито більше десятка вакансій.

Для відновлення роботи органів місцевого самоврядування Куп’янської міської ради Куп’янській міській військовій адміністрації потрібні спеціалісти на вакантні посади у структурні підрозділи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА. До яких структурних підрозділів запрошують на роботу спеціалістів – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися