Транспорт у Харкові курсуватиме зі змінами: подробиці

Маршрути руху трамваїв та тролейбусу зміняться на кілька годин

Рух трамваїв на вул. Академіка Павлова, на ділянці від вул. Героїв Праці до пров. Салтівського, буде припинений з 10:00 до 15:00 7 вересня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з аварійним ремонтом трамвайної колії.

На цей період трамваї курсуватимуть так:

№16, 16А: розворотне коло "Журавлівський гідропарк" - вул. Шевченка - вул. Героїв Праці - пр. Тракторобудівників - розворотне коло "Салтівське";

№27: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Молочна - пл. Захисників України - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - в’їзд Семиградський - вул. Віринська - вул. Мойсеївська - вул. Шевченка - вул. Героїв Праці - пр. Тракторобудівників - розворотне коло "Салтівське".

Також рух тролейбусів на вул. 23 Серпня та вул. Космонавтів, від вул. Клочківської до вул. Дерев'янка, буде припинений з 10:00 до 15:00 7 вересня. Це пов'язано з аварійним ремонтом обладнання на тяговій підстанції.

У цей час тролейбус №12 курсуватиме так: розворотне коло "Лікарня швидкої та невідкладної медичної допомоги" - вул. Балакірєва - вул. Дерев’янка - пр. Науки - пр. Незалежності - вул. Трінклера (у зворотному напрямку: пл. Свободи) - ст. м. "Держпром".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області вже майже десять тисяч людей працюють в "Армії відновлення"

На Харківщині на роботу в "Армії відновлення" видано 9927 направлень та профінансовано 65 млн грн громадянам, які долучились до проєкту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості. Так, до суспільно корисних робіт залучені особи з 52 громад регіону. Чим займається "Армія відновлення" та як до неї долучитися – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися