У дворі Харкова стався скандал: подробиці

Чоловіку довелося заплатити штраф

Мешканці Харкова, що проживають по вул. Валентинівській, 22-а, звернулися до Державної екологічної інспекції у Харківській області в серпні через те, що в їхньому дворі було пошкоджено дерева, а саме – спиляні гілки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства.

Під час обстеження державними інспекторами з охорони довкілля було встановлено факт пошкодження громадянином трьох дерев до ступеня припинення росту.

Винну особу було встановлено та притягнуто до адміністративної відповідальності. Порушник змушений сплатити штраф в сумі 170,0 грн., також за пошкодження зелених насаджень громадянину буде пред’явлена претензія на суму 1213,0 грн.

Державна екологічна інспекція у Харківській області нагадує, що відповідно до статті 153 КУпАП, знищення або пошкодження зелених насаджень, окремих дерев, чагарників, газонів, квітників та інших об’єктів озеленення в межах населених пунктів, невжиття заходів для їх охорони, а також самовільне перенесення в інші місця під час забудови окремих ділянок, зайнятих об’єктами озеленення; пошкодження дерев і чагарників за межами населених пунктів, що не віднесені до лісового фонду, або їх незаконна порубка – тягне за собою накладення штрафу на громадян від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб або фізичних осіб - підприємців - від тридцяти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

двори Харкова, скандал у Харкові

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області вже майже десять тисяч людей працюють в "Армії відновлення"

На Харківщині на роботу в "Армії відновлення" видано 9927 направлень та профінансовано 65 млн грн громадянам, які долучились до проєкту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості. Так, до суспільно корисних робіт залучені особи з 52 громад регіону. Чим займається "Армія відновлення" та як до неї долучитися – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися